Статии

15 февруари 2021
Знаете ли кои камъни са подходящи за Вашата зодия?

За да Ви улесним в избора на бижу, се опитахме да съберем на едно място кратка информация за зодиите и кои са подходящите камъни за тях. Добавили към съответните зодиакални знаци и техните дати.

прочети още
1 февруари 2021
Защо да носим бижута от естествени камъни?

Няма нищо по – хубаво от това да си близо до природата! Да седиш до дърво, да слушаш океана или да дишаш планинския въздух. Това винаги ще създаде усещане за спокойствие, просто защото природата е балансирана. От елементите на Земята са създадени полускъпоценните камъни. Различните им свойства, цветове и място на произход носят различни усещания и комфорт.

прочети още
5 декември 2020
Засилете имунитета си с помощта на естествените камъни!

Новият коронавирус продължава да се разпространява и да заразява хора по целия свят. Освен препоръките за старателно миене на ръцете и избягването на контакти, е добре да се погрижим и за имунитета си. Има много начини да направим това като пием витамини, като се храним здравословно и т.н.

прочети още
1 ноември 2020
Какво трябва да знаем за ахата?

Всеки скъпоценен камък, който намерите днес, има богата история и е свързан с различни вярвания на хората доказали се във времето. Ахатът е един от най – разпространените полускъпоценни камъни както в България, така и по света. Повечето от ахата на пазара идват от Индия, Бразилия, САЩ и Мароко.

прочети още