Гривна от опушен кварц и цитрин

24,90 лв. 29,90 лв.
Ново
 • Кат. номер: WB444
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Гривната е изработена от естествени камъни опушен кварц и цитрин с диаметър 8мм и декоративни елементи с черни кристали.
Размер: по избор

*Уникална комбинация от камъни подходящи за справяне със стреса и депресията, за привличане на изобилие и благополучие!

Подробно описание

*Опушеният кварц е полупрозрачен естествен камък с черен цвят и леко димен оттенък, който му придава уникална и привлекателна визия. Този камък се характеризира със своите изключителни естетически и енергийни качества, които могат да повлияят на физическото и психическото здраве на човека.

Физически и емеционални свойства:

 1. Стимулира енергийните центрове: Опушеният кварц се счита за камък, който подпомага баланса на енергийните центрове в тялото, като стимулира циркулацията на жизнената енергия.
 2. Подпомага дихателната система: Този камък може да бъде полезен за подобряване на дихателната система и поддържане на добро здраве на белите дробове.
 3. Укрепва имунната система: Опушеният кварц е свързван със заздравяването на имунната система, като подобрява общата устойчивост на организма към болести и инфекции.
 4. Подпомагане на самоцелителските способности: Опушеният кварц е асоцииран със стимулирането на самоцелителските способности на тялото, подпомагайки бързото възстановяване след заболявания или травми.
 5. Намаляване на тревожността и депресията: Този камък може да помага в борбата с тревожността и депресията, като стимулира позитивните емоции и подобрява общото емоционално благополучие.
 6. Способност за премахване на негативни енергии: Опушеният кварц се вярва, че притежава способността да абсорбира и разсейва негативните енергии, което може да подобри общата енергийна атмосфера в дома или работното пространство.

Енергийни и духовни свойства:

 1. Успокоява нервната система: Този камък може да помогне за намаляване на стреса и напрежението, като успокоява нервната система и възстановява вътрешния покой.
 2. Подобрява концентрацията: Опушеният кварц е асоцииран с подобряване на менталната яснота и концентрацията, като подпомага постигането на вътрешна хармония.
 3. Подпомага духовни практики: За мнозина този камък става част от духовни практики и медитации, като помага за постигане на по-висока степен на осъзнатост и духовно развитие.
 4. Пречиства енергиите: Опушеният кварц се счита за камък, който има способността да пречиства отрицателните енергии и да поддържа хармония в околната среда.
 5. Създава енергиен щитПодобряване на интуицията: Този камък се свързва с развиването на интуитивните способности и способността да се усещат енергиите и вибрациите на околната среда.
 6. Подпомагане на духовното растеж: Опушеният кварц може да бъде инструмент за подкрепа на духовното развитие, като насърчава съзнателността и търсенето на висши истини.
 7. Подхранване на душевната сила: Този камък се вярва, че подпомага въвеждането на стабилност и устойчивост в емоционалния свят, като предоставя душевна сила и баланс.

*Цитринът е естествен камък в бледо до тъмно жълт цвят, създавайки усещане за топлина и светлина. Този кристал е символ на радост, изообиле и позитивна енергия, предоставяйки редица физически и емоционални ползи.

Физически ползи:

 1. Подпомага енергийния поток: Цитринът се свързва с увеличаването на енергийния поток в тялото, което може да подобри общата жизнена енергия и виталност.
 2. Подкрепя храносмилането: Счита се, че цитринът подпомага храносмилането и метаболизма, като насърчава естествените процеси на тялото за изчистване и отстраняване на токсини.
 3. Укрепва имунната система: Този камък се свързва с укрепването на имунната система, което може да подобри устойчивостта на организма към различни болести и инфекции.
 4. Спомага за по - качествен сън: Счита се, че цитринът може да помогне за регулирането на съня и подобряването на качеството му, като намалява стреса и напрежението.
 5. Подобрява функциите на храносмилателната система: Цитринът се асоциира с укрепването на храносмилателната система, подобрявайки функциите на стомаха и червата.
 6. Действа благоприятно при проблеми със ставите и мускулите: Този камък има успокояващ ефект при болки и в ставите и мускулите.

Емоционални и енергийни свойства:

 1. Привлича благополучие и изобилие: Цитринът се счита за камък, който привлича изобиле и благополучие, стимулирайки позитивни мисли и привличайки положителни енергии.
 2. Увеличава оптимизма и радостта: Този кристал може да помогне в борбата с негативните мисли и депресията, като увеличава оптимизма и радостта в живота.
 3. Стимулира креативността и самоизразяването: Цитринът се асоциира с креативността и възможността за самоизразяване, като стимулира вътрешната сила и вдъхновение.

Духовни свойства:

 1. Влияе благоприятно на слънчевия сплит и трета чакра: Цитринът е свързан с енергийния център на слънчевия сплит, което може да подсилва връзката с вътрешната мъдрост и личната власт.
 2. Помага за преодоляване на страхове и съмнения: Този камък се вярва, че подпомага в преодоляването на страхове и съмнения, като вдъхва увереност и смелост.

*Ако желаете доставка до офис на Спиди или Еконт, моля запишете в полето "Адрес" адреса на съответния офис!

Информация за доставка

*Изпращаме поръчките с куриерски фирми Спиди и Еконт. Ако желаете доставка до офис на куриер, моля запишете в полето „Адрес”, адреса на избрания от Вас офис!

Цена на доставка до офис на СПИДИ за поръчки до 89лв – 5,90 лв (заплаща се на куриера) 

Цена на доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки до 89лв – 6,80 - 7,10лв (заплаща се на куриера)

Цена на доставка до личен адрес със СПИДИ за поръчки до 89лв – 7,70 - 7,90лв (заплаща се на куриера)

Поръчки на стойност над 89лв изпращаме с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

*Срокът за изпращане на поръчката е от 1 до 3 работни дни (стандартна доставка между 24 и 48 часа) в зависимост от наличността към момента на заявката.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!