Пирамида от розов кварц

19,90 лв.
Ново
  • Кат. номер: SU002
- +
добави в количката
Моля, изберете:

КРАСИВА ПИРАМИДА, ИЗРАБОТЕНА ОТ ЕСТЕСТВЕН КАМЪК РОЗОВ КВАРЦ

Размер: 4 на 4 на 4 см

Тегло: около 55 гр

Пирамидата е подходяща както за дома и офиса, така и за подарък на скъп човек, когото да зарадвате с красив и зареден с положителна енергия сувенир.
 
 
Подробно описание

Розовият кварц привлича любовта както към другите, така и към себе си и носи дълбоко вътрешно изцеление. Със своята успокояваща, нежна енергия той може да бъде прекрасно послание за някого, който преминава през развод, семейно отчуждение, самота и липсата на вътрешен мир. Розовият кварц засилва съпричасността и чувствителността. Спомага за сплотяване на семейството, възстановява доверието и хармонията.

Пирамидата с четирите си стени символизира четирите основни елемента и четирите пътя към познанието – религията, науката, изкуството и политиката. Квадратната й основа представлява Земята – здравата опора, която крепи материята, докато страните са различните пътища в търсенето, които се приближават една към друга, докато не се съберат на върха, където се крие чистата истина. Това което в началото изглежда разделено, на върха се обединява.

*Ако желаете доставка до офис на Спиди или Еконт, моля запишете в полето "Адрес" адреса на съответния офис!

Информация за доставка

*Изпращаме поръчките с куриерски фирми Спиди и Еконт. Ако желаете доставка до офис на куриер, моля запишете в полето „Адрес”, адреса на избрания от Вас офис!

Цена на доставка до офис на СПИДИ за поръчки до 89лв – 5,80 лв (заплаща се на куриера) 

Цена на доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки до 89лв – 5,80 - 6,10лв (заплаща се на куриера)

Цена на доставка до личен адрес със СПИДИ за поръчки до 89лв – 7,60 - 7,90лв (заплаща се на куриера)

Поръчки на стойност над 89лв изпращаме с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

*Срокът за изпращане на поръчката е от 1 до 3 работни дни (стандартна доставка между 24 и 48 часа) в зависимост от наличността към момента на заявката.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!