Гривна от пренит и котешко око + ПОДАРЪК обеци

23,90 лв. 29,00 лв.
Промо

В момента гривната е изчерпана. Очаквана наличност след 03.12.2021г.

Ръчно изработена гривна от чипс мъниста пренит с размер 7-10мм, кръгли мъниста от розово котешко око с диаметър 10мм, висулка ангелски крила и елеминти в цвят бронз.

Обеци от розово котешко око с дължина около 3см

Размер на гривната: по избор

Комплектът гривна и обеци, заредени с енергията на естествените камъни, са прекрасен подарък за всеки повод! 

Подробно описание

                *Пренитът е красив, бледозелен минерал със силни защитни свойства. Помага да изоставите миналото и да забравите неприятните спомени. Засилва интуицията и насърчава вземането на правилни решения, носи душевен мир и хармония. Смята се, че допирът до хладната, гладка повърхност на пренита в момент на напрежение, стрес и объркване носи чувство на спокойствие, увереност и яснота. Със силият си енергиен заряд пренита гони кошмарите и дълбоките вътрешни страхове и има благоприятно влияние за преодоляване на фобии.

Kpиcтaлитe на пpeнита щe ви пoмoгнaт дa ce ocвoбoдитe oт болезнени спомени, дa ocъзнaeтe и реализирате  иcтинcĸия cи пoтeнциaл.

В литотерапията пренитът се използва за засилване на имунната система и подобряване на метаболизма. Особено полезен е при анемия, както и заболявания на кръвта. Помага при проблеми с бъбреците и белите дробове.

                   *Котешкото око носи щастие, спокойствие, оптимизъм, щедрост и доверие. Повишава креативността и доброта. Камъкът разсейва негативните мисли и ги превръща в положителни. Засилва концентрацията по време на учене работа.

Котешкото око действа благоприятно при очни заболявания и облекчава главоболие. Подпомага работата на бъбреците, панкреаса, черния дроб и лимфните възли.

ПОДАРЪК!

Към всяка поръчка, направена през декември, ние Ви подаряваме ръчно изработен ключодържател с естествени камъни и талон за отстъпка от следваща покупка!