Комплект две гривни от гранат - амулет за щастие, дълга връзка или брак, за намиране на партньор

35,80 лв. 45,80 лв.
Промо
  • Кат. номер: WB0311
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Ръчно изработен комплект от две гривни от висококачествени естествени камъни гранат с диаметър на мънистата 6 и 9мм.

Размер: по избор

!При покупка на комплекта, спестявате 30%!

Подробно описание

Гранатът е кралски и универсален камък.

Червеният гранат се смята за силен талисман, който притегля любовта. Затова се препоръчва да се носи от хора, които са в търсене на голямата си любов.Той е амулет за щастие, дълга връзка или брак, за намиране на партньор.

Гранатът е камък на романтичната любов и страстта. Използва се метафизично за подобряване на чувствеността и интимността. Гранатът носи положителни мисли и отдава енергията си на изблици.

Гранатът може да помогне в изграждането на самоувереност, както и да донесе успех в избраната професия. Известен е  като камъка на успешния бизнес.

Гранат, поставен под възглавницата, може да предотврати лошите сънища.

Счита се, че когато се дава гранат като подарък, той символизира лоялност и привързаност. Ако носите гранат и той започне да губи блясъка си – това е знак за наближаваща опасност или бедствие. Твърди се, че ако гранат бъде откаднат, той ще носи лош късмет на крадеца, докато той не го върне на собственика му.

Здраве: Усилва и регулира кръвообръщението и оросяването на мозъка. Възстановява след тежки болести и умора. Енергизира организма. Полезен е при анемии.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!